Zařízení & příslušenství
sous-vide慢煮鳕鱼配绿花椰菜酱
Příprava 20min.
Celkový 2hod.
4 人份
Suroviny
-
水1800 克
-
鳕鱼排 大约4块,每块200克,2.5厘米厚800 克
-
盐5 小撮
-
黑胡椒粉5 小撮
-
特级初榨橄榄油20 克
-
姜 切薄片20 克
-
西兰花, 切小朵350 克
-
红葱头30 克
-
特级初榨橄榄油 装饰用
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
832.7 mg
Protein
41.2 g
Kalorie
2099.7 kJ /
501.5 kcal
Tuk
27 g
Vláknina
3.5 g
Nasycený tuk
5.2 g
Sacharidy
23.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
sous-vide慢煮
10 recepty/-ů
Čína
Čína
慢煮美味
30 recepty/-ů
Čína
Čína