sous-vide慢煮鳕鱼配绿花椰菜酱

sous-vide慢煮鳕鱼配绿花椰菜酱

4.0 3 rating
Příprava 20min.
Celkový 2hod.
4 人份

Suroviny

  • 1800 克
  • 鳕鱼排 大约4块,每块200克,2.5厘米厚
    800 克
  • 5 小撮
  • 黑胡椒粉
    5 小撮
  • 特级初榨橄榄油
    20 克
  • 切薄片
    20 克
  • 西兰花, 切小朵
    350 克
  • 红葱头
    30 克
  • 特级初榨橄榄油 装饰用

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 832.7 mg
Protein 41.2 g
Kalorie 2099.7 kJ / 501.5 kcal
Tuk 27 g
Vláknina 3.5 g
Nasycený tuk 5.2 g
Sacharidy 23.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...