Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g jabłek, obranych, bez gniazd nasiennych, pokrojonych w ćwiartki
- 250 g mleka
- 2 jajka
- 50 g cukru
- 50 g oleju, plus dodatkowa porcja do smażenia
- 30 g świeżych drożdży, pokruszonych
- 300 g mąki pszennej
- 1 szczypta soli
- cukier puder, do oprószenia
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 2305.9 kJ / 551.1 kcal
- Protein
- 15.6 g
- Sacharidy
- 82.9 g
- Tuk
- 18 g
- Nasycený tuk
- 2.9 g
- Vláknina
- 5.3 g
- Sodík
- 100.2 mg
Alternativní recepty
Pierogi leniwe
45 min
Naleśniki z serem
1h
Racuchy z jabłkami
35 min
Naleśniki
1h 15 min
Placki bananowe
30 min
Omlet biszkoptowy
10min
Bułeczki "Stokrotka"
1h 5 min
Gofry tradycyjne z dżemem gruszkowym
2h 30 min
Staropolskie naleśniki drożdżowe
1h
Jabłka w cieście
1h
Omlet austriacki (Kaiserschmarrn)
20min
Oponki drożdżowe z pomarańczową nutą
2j 15 menit