Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g cubos de gelo
- 100 g xarope de groselha
- Leite condensado q.b. p/ servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 348.3 kJ / 83.3 kcal
- Protein
- 0 g
- Sacharidy
- 19.2 g
- Tuk
- 0 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Massa para rechear com vários cortes
1 Std.
Bombons de chocolate de Viena
Žádné hodnocení
Árvores de Natal de bolachas
45 Min
Parfait de noz e ovos-moles da Ana Isabel Ferreira
5 Std.
Rosas salgadas de massa folhada sem glúten
1 Std.
Morgado de figo
1 Std.
Empada de cevada e legumes em camadas
Žádné hodnocení
Carbonara miso udon
25 Min
Mini tartes de morango e nata com bolachas de cacau
5h 30min
Tarteletes de chocolate e gengibre da Cristina Sobrinho
1 Std.
Croissants no forno com frutos silvestres
Žádné hodnocení
Red velvet com gelado
9u.