Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g de chiles secos, (guajillo, pasilla, y ancho), desvenados
- 1 pizca de comino en polvo
- 1 pizca de orégano
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 2 clavos de olor
- 1 diente de ajo
- 60 g de cebolla
- 500 g de jitomate, en trozos
- 2 cubos de caldo
- 20 g de aceite, (opcional)
- 10 g de vinagre de fruta
- 300 g de agua
- 1000 g de lomo de cerdo, en cubos (5 x 5 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1727.2 kJ / 412.8 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 10.2 g
- Tuk
- 26.3 g
- Nasycený tuk
- 7.9 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Sodík
- 98 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Albóndigas en salsa de jitomate
45 Min
Bistec de res en salsa de chipotle
30 min
Albóndigas con jitomate al chipotle
1h
Tinga de pollo
30 min
Carne en su jugo
35 min
Cerdo entomatado
50 Min
Pollo con mole de San Fernando
45 Min
Entomatado de cerdo
1h
Pollo en chile mulato
30 min
Pollo con mole
1h
Salpicón de res
40 min
Pescado a la veracruzana
30 min