Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 90 g de cebolla
- 20 g de cilantro fresco, una rama para sazonar y un poco más para servir
- 1 chile chilhuacle seco, sin rabo
- 1 diente de ajo, pelado
- 30 g de aceite de oliva
- 450 g de carne de res para guisar, cortada en cubos medianos
- 1 cdita de sal fina
- 840 g de frijoles negros cocidos, de lata, con todo y su caldo
- 380 g de agua
- 160 g de puré de jitomate
- cebolla, picada para servir
- cilantro, picado para servir
- chicharrón, de cerdo, cortado en tozos para servir
- limones, cortados, para servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1105 kJ / 263 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 10 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Picadillo con rajas
25 min
Bisteces a la mexicana
30 min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 min
Pollo al cilantro
35min
Arroz al cilantro
35min
Arroz primavera
40 Min
Adobo con carne
50min
Carne molida
35min
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1h
Puré de papa
50min
Camarones al ajillo
25 min
Camarones al mojo de ajo
20 min