炒綜合蔬菜(高湯用)

炒綜合蔬菜(高湯用)

5.0 1 rating
Příprava 10min.
Celkový 25min.
1 完整食譜

Suroviny

  • 20 克
  • 洋蔥 切塊(約3公分)
    170 克
  • 紅蘿蔔 切塊(約2公分)
    130 - 150 克
  • 西洋芹 切塊(約1公分)
    70 - 90 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 完整食譜

Sodík 171 mg
Protein 4 g
Kalorie 1213 kJ / 290 kcal
Tuk 20 g
Vláknina 9.6 g
Nasycený tuk 2 g
Sacharidy 16 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...