水梨燉排骨湯

水梨燉排骨湯

4.9 8 rating
Příprava 10min.
Celkový 55min.
6 人份

Suroviny

  • 豬小排 川燙去血水
    500 克
  • 水梨 去皮去核,切塊
    300 克
  • 紅棗 切半去籽
    10 顆
  • 1200 克
  • 枸杞 洗淨瀝乾
    1 大匙
  • 依個人口味調整
    1 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 62.6 mg
Protein 15.3 g
Kalorie 1112.1 kJ / 266.1 kcal
Tuk 19.5 g
Vláknina 0.9 g
Nasycený tuk 64.9 g
Sacharidy 7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...