Zařízení & příslušenství
水梨燉排骨湯
Příprava 10min.
Celkový 55min.
6 人份
Suroviny
-
豬小排 川燙去血水500 克
-
水梨 去皮去核,切塊300 克
-
紅棗 切半去籽10 顆
-
水1200 克
-
枸杞 洗淨瀝乾1 大匙
-
鹽 依個人口味調整1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
62.6 mg
Protein
15.3 g
Kalorie
1112.1 kJ /
266.1 kcal
Tuk
19.5 g
Vláknina
0.9 g
Nasycený tuk
64.9 g
Sacharidy
7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
入秋養生
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan