Zařízení & příslušenství
五香醉元蹄
Příprava 10min.
Celkový 50hod. 20min.
4 人份
Suroviny
-
紹興酒200 克
-
高湯400 克
-
水2700 克
-
紅棗10 顆
-
鹽½ 茶匙
-
當歸1 片
-
枸杞1 大匙
-
豬腳 (前蹄部位)600 克
-
薑 切片30 克
-
蔥 切段(約5公分)20 克
-
米酒30 克
-
冰塊水500 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
189.3 mg
Protein
34.4 g
Kalorie
1895.1 kJ /
453.4 kcal
Tuk
26.6 g
Vláknina
0.6 g
Nasycený tuk
168.9 g
Sacharidy
10.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
夏日開胃菜
8 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan