Zařízení & příslušenství
馬鈴薯濃湯
Příprava 20min.
Celkový 50min.
4 人份
Suroviny
-
馬鈴薯 去皮 (200克切塊、100克切小丁)300 克
-
紅蘿蔔 去皮,切小丁50 克
-
西洋芹 取莖,切小丁50 克
-
綠花椰菜 切小朵50 克
-
洋蔥 切塊80 克
-
奶油10 克
-
橄欖油20 克
-
水400 克
-
牛奶120 克
-
鹽1 茶匙
-
黑胡椒粉1 小撮
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
6.3 g
Kalorie
1455 kJ /
348.1 kcal
Tuk
16.5 g
Vláknina
1.07 g
Sacharidy
46.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
美善品多功能料理機基礎食譜
191 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan