Zařízení & příslušenství
茶碗蒸
Příprava 5min.
Celkový 30min.
4 人份
Suroviny
-
蛋4 顆
-
水 (含料理和蒸煮用)700 克
-
鹽¼ 茶匙
-
新鮮香菇 切片4 朵
-
蝦仁4 隻
-
魚板 切片4 片
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
2.9 g
Kalorie
160 kJ /
38 kcal
Tuk
0.7 g
Vláknina
0.195 g
Sacharidy
5.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
美善品多功能料理機基礎食譜
191 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan