Zařízení & příslušenství
炒三鮮
Příprava 20min.
Celkový 30min.
4 人份
Suroviny
-
油10 克
-
紅蘿蔔 去皮,切片20 克
-
新鮮紅辣椒 切片1 根
-
乾魷魚 以清水泡發,切條75 克
-
花枝 切片200 克
-
蝦仁 開背去腸泥100 克
-
小黃瓜 切片110 克
-
糖1 茶匙
-
魚露1 茶匙
-
蔥 切段20 克
-
鹽1 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
20.088 g
Kalorie
917 kJ /
219 kcal
Tuk
3.658 g
Vláknina
0.796 g
Sacharidy
27.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台灣四季家常菜
71 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan