Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 克 油
- 20 克 紅蘿蔔 ,去皮,切片
- 1 根 新鮮紅辣椒 ,切片
- 75 克 乾魷魚 ,以清水泡發,切條
- 200 克 花枝 ,切片
- 100 克 蝦仁 ,開背去腸泥
- 110 克 小黃瓜, 切片
- 1 茶匙 糖
- 1 茶匙 魚露
- 20 克 蔥 ,切段
- 1 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 917 kJ / 219 kcal
- Protein
- 20.088 g
- Sacharidy
- 27.2 g
- Tuk
- 3.658 g
- Vláknina
- 0.796 g