鳳梨苦瓜雞湯

鳳梨苦瓜雞湯

4.0 3 rating
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 10min.
2 人份

Suroviny

  • 豆豉
    1 大匙
  • 帶皮帶骨雞腿肉 先以熱水川燙
    300 克
  • 苦瓜 去籽、去白膜,切小塊(約2公分)
    300 克
  • 蔭鳳梨
    150 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切片
    20 克
  • 1200 克
  • 冰糖粉 依個人喜好調整
    1 茶匙
  • 蔥 (volitelně) 切絲,裝飾用
    5 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 32.25 g
Kalorie 1879 kJ / 329 kcal
Tuk 14.5 g
Vláknina 5.27 g
Sacharidy 18.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...