Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 大匙 豆豉
- 300 克 帶皮帶骨雞腿肉 ,先以熱水川燙
- 300 克 苦瓜 ,去籽、去白膜,切小塊(約2公分)
- 150 克 蔭鳳梨
- 20 克 紅蘿蔔 ,去皮,切片
- 1200 克 水
- 1 茶匙 冰糖粉 ,依個人喜好調整
- 5 克 蔥 ,切絲,裝飾用 (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1879 kJ / 329 kcal
- Protein
- 32.25 g
- Sacharidy
- 18.6 g
- Tuk
- 14.5 g
- Vláknina
- 5.27 g