Zařízení & příslušenství
鳳梨苦瓜雞湯
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 10min.
2 人份
Suroviny
-
豆豉1 大匙
-
帶皮帶骨雞腿肉 先以熱水川燙300 克
-
苦瓜 去籽、去白膜,切小塊(約2公分)300 克
-
蔭鳳梨150 克
-
紅蘿蔔 去皮,切片20 克
-
水1200 克
-
冰糖粉 依個人喜好調整1 茶匙
-
蔥 (volitelně) 切絲,裝飾用5 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
32.25 g
Kalorie
1879 kJ /
329 kcal
Tuk
14.5 g
Vláknina
5.27 g
Sacharidy
18.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
五星級家常菜
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan