Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Schalotte, halbiert
- 50 g Balsamico, hell
- 70 g Öl
- ½ TL Senf
- 2 TL Zucker
- 3 - 4 Prisen Pfeffer
- 1 TL Salz
- 100 g Walnusshälften
- 300 g Emmentaler, in Stücken (ca. 2 cm)
- 200 g Gouda, in Stücken
- 200 g Trauben, hell, kernlos, halbiert
- 200 g Trauben, rot, kernlos, halbiert
- 3 Frühlingszwiebeln, in dünnen Ringen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2491 kJ / 595 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 47 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brezen-Salat
25min
München - Leberkäs'-Salat mit Brezelcroutons
35min
Tomatensalat mit Aprikosen und Serrano
25min
Käse-Salat
15min
Paprika-Salat
20 min
Zupfbrot Flammkuchenart
45 min
Feta-Wassermelonen-Salat
20 min
Strammer-Max-Salat
30 min
Italienischer Brotsalat mit Cherry-Tomaten und roten Zwiebeln
30 min
Ananas-Lauch-Schichtsalat
8 godz. 30 min
Eiersalat mit Putenbrust
45 min
Eiersalat mit gebratenen Garnelen
50min