Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 160 g de agua
- 10 g de levadura prensada fresca
- 10 g de miel
- 250 g de harina de fuerza (y un poco más para espolvorear)
- 1 cucharadita de sal
- 2 bolas de mozzarella fresca
- 150 g de tomate tamizado (passata)
- 1 cucharadita de orégano seco
- 20 g de aceite de oliva (y un poco más para engrasar la bandeja)
- hojas de albahaca fresca
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 910 kJ / 217 kcal
- Protein
- 10.4 g
- Sacharidy
- 24.8 g
- Tuk
- 8.6 g
- Nasycený tuk
- 3.9 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 329.7 mg
Alternativní recepty
Panecillos tiernos para desayuno
2 Std. 20 Min
Tortillas integrales y condimento para fajitas
1 Std.
Pan para hamburguesa
3 Std. 20 Min
Pizza wraps
1 Std.
Bao buns con salmón y espárragos
1 Std.
Pan naan con hummus (HESTAN CUE)
1h 40min
Tortillas de trigo
1 Std. 20 Min
Pan de molde
3 Std.
Naan indio
1h 40min
Bao buns de secreto ibérico
2 Std. 30 Min
Gofres clásicos de feria
2 Std. 20 Min
Focaccia de cherrys con hierbas provenzales
50min