輕度褐化洋蔥

輕度褐化洋蔥

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 20min.
1 完整食譜

Suroviny

  • 20 克
  • 蒜頭 切半
    3 顆
  • 洋蔥 切塊(約3公分)
    200 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 完整食譜

Sodík 20 mg
Protein 3 g
Kalorie 1031 kJ / 246 kcal
Tuk 20 g
Vláknina 3.8 g
Nasycený tuk 3 g
Sacharidy 13 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...