紫薯玫瑰饅頭

紫薯玫瑰饅頭

4.0 2 rating
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 30min.
12 人份

Suroviny

  • 蒸地瓜用
    300 克
  • 紫地瓜 去皮,切塊
    220 克
  • 牛奶
    130 克
  • 糖 (volitelně)
    15 克
  • 乾酵母粉
    3 克
  • 中筋麵粉
    250 克
  • 發酵用
    250 克
  • 1 茶匙
  • 蒸饅頭用
    250 克

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 19.6 mg
Protein 2.9 g
Kalorie 429.3 kJ / 102.6 kcal
Tuk 1 g
Vláknina 1.2 g
Nasycený tuk 0.3 g
Sacharidy 20.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...