Zařízení & příslušenství
紫薯玫瑰饅頭
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 30min.
12 人份
Suroviny
-
水 蒸地瓜用300 克
-
紫地瓜 去皮,切塊220 克
-
牛奶130 克
-
糖 (volitelně)15 克
-
乾酵母粉3 克
-
中筋麵粉250 克
-
水 發酵用250 克
-
油1 茶匙
-
水 蒸饅頭用250 克
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
19.6 mg
Protein
2.9 g
Kalorie
429.3 kJ /
102.6 kcal
Tuk
1 g
Vláknina
1.2 g
Nasycený tuk
0.3 g
Sacharidy
20.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
溫馨烘焙坊
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan