Zařízení & příslušenství
黑胡椒什錦炒牛肉
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 人份
Suroviny
-
油30 克
-
蒜頭1 顆
-
牛肉條 (約1公分X4公分),利用廚房紙巾將表面擦乾250 克
-
洋蔥 切絲100 克
-
新鮮豆芽菜 洗淨去根部100 克
-
綜合甜椒 (紅黃椒),洗淨去籽切絲100 克
-
黑胡椒粗粒½ 茶匙
-
新鮮紅辣椒 (volitelně) 斜切1 根
-
醬油½ 茶匙
-
鹽 依個人口味調整少許
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
53.7 mg
Protein
13.6 g
Kalorie
981.4 kJ /
234.8 kcal
Tuk
18.1 g
Vláknina
1.8 g
Nasycený tuk
45.5 g
Sacharidy
5.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
低GI簡易料理
8 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan