黑胡椒什錦炒牛肉
TM6

黑胡椒什錦炒牛肉

(Žádné hodnocení)

Suroviny

  • 30 克 油
  • 1 顆 蒜頭
  • 250 克 牛肉條 (約1公分X4公分),利用廚房紙巾將表面擦乾
  • 100 克 洋蔥 ,切絲
  • 100 克 新鮮豆芽菜 ,洗淨去根部
  • 100 克 綜合甜椒 (紅黃椒),洗淨去籽切絲
  • ½ 茶匙 黑胡椒粗粒
  • 1 根 新鮮紅辣椒 ,斜切 (volitelně)
  • ½ 茶匙 醬油
  • 少許 鹽 ,依個人口味調整

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
981.4 kJ / 234.8 kcal
Protein
13.6 g
Sacharidy
5.5 g
Tuk
18.1 g
Nasycený tuk
45.5 g
Vláknina
1.8 g
Sodík
53.7 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty