
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 克 油
- 1 顆 蒜頭
- 250 克 牛肉條 (約1公分X4公分),利用廚房紙巾將表面擦乾
- 100 克 洋蔥 ,切絲
- 100 克 新鮮豆芽菜 ,洗淨去根部
- 100 克 綜合甜椒 (紅黃椒),洗淨去籽切絲
- ½ 茶匙 黑胡椒粗粒
- 1 根 新鮮紅辣椒 ,斜切 (volitelně)
- ½ 茶匙 醬油
- 少許 鹽 ,依個人口味調整
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 981.4 kJ / 234.8 kcal
- Protein
- 13.6 g
- Sacharidy
- 5.5 g
- Tuk
- 18.1 g
- Nasycený tuk
- 45.5 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 53.7 mg