黑胡椒什錦炒牛肉

黑胡椒什錦炒牛肉

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 人份

Suroviny

  • 30 克
  • 蒜頭
    1 顆
  • 牛肉條 (約1公分X4公分),利用廚房紙巾將表面擦乾
    250 克
  • 洋蔥 切絲
    100 克
  • 新鮮豆芽菜 洗淨去根部
    100 克
  • 綜合甜椒 (紅黃椒),洗淨去籽切絲
    100 克
  • 黑胡椒粗粒
    ½ 茶匙
  • 新鮮紅辣椒 (volitelně) 斜切
    1 根
  • 醬油
    ½ 茶匙
  • 依個人口味調整
    少許

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 53.7 mg
Protein 13.6 g
Kalorie 981.4 kJ / 234.8 kcal
Tuk 18.1 g
Vláknina 1.8 g
Nasycený tuk 45.5 g
Sacharidy 5.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...