奶香牛肝菌酱汁
TM6

奶香牛肝菌酱汁

(Žádné hodnocení)

Suroviny

  • 12 克 干燥牛肝菌菇
  • 30 克 水
  • 100 克 褐菇 ,切片(见要诀)
  • 50 克 黄油 ,切块
  • 60 克 红葱头 ,一切二
  • 120 克 干白葡萄酒
  • 200 克 鸡高汤
  • 125 克 奶油(约含18%脂肪)
  • 25 克 面粉
  • ¼ - ½ 茶匙 盐
  • 2 小撮 现磨黑胡椒粉

Nutriční hodnoty
na 1 一份食谱
Kalorie
3309 kJ / 789 kcal
Protein
13 g
Sacharidy
27 g
Tuk
62 g
Nasycený tuk
49 g
Vláknina
10.3 g
Sodík
1636 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty