奶香牛肝菌酱汁

奶香牛肝菌酱汁

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
1 完整食谱

Suroviny

  • 干燥牛肝菌
    12 克
  • 30 克
  • 褐菇 切片(见要诀)
    100 克
  • 黄油 切块
    50 克
  • 红葱头 一切二
    60 克
  • 干白葡萄酒
    120 克
  • 鸡高汤
    200 克
  • 稀奶油(约含18%脂肪)
    125 克
  • 面粉
    25 克
  • ¼ - ½ 茶匙
  • 现磨黑胡椒粉
    2 小撮

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 完整食谱

Sodík 1636 mg
Protein 13 g
Kalorie 3309 kJ / 789 kcal
Tuk 62 g
Vláknina 10.3 g
Nasycený tuk 49 g
Sacharidy 27 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...