Zařízení & příslušenství
香草蛋黄酱
Příprava 5min.
Celkový 20min.
1 完整食谱
Suroviny
-
新鲜龙蒿草 只取叶子,杆子备用4 - 5 支
-
红葱头80 克
-
白葡萄酒醋80 克
-
黄油 切块180 克
-
蛋黄4 颗
-
盐½ 茶匙
-
现磨黑胡椒粉2 小撮
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 完整食谱
Sodík
1272 mg
Protein
25 g
Kalorie
7784 kJ /
1859 kcal
Tuk
195 g
Vláknina
1.6 g
Nasycený tuk
104 g
Sacharidy
5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
美味酱料自己做
14 recepty/-ů
Čína
Čína