Kompatibilní verze
Pão pita com presunto, espinafres e molho de iogurte
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pão pita
- 160 g água
- 20 g azeite
-
15
g fermento de padeiro fresco
nebo 5 g fermento de padeiro seco - 280 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 20 g sementes de papoila
- 1 c. chá de sal
Recheio
- 4 c. sopa de cebolinho cortado em pedaços
- 2 c. sopa de mostarda
- 1 pitada de pimenta
- 140 g iogurte grego natural
- 160 g espinafres baby
- 16 fatias de presunto
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 1036 kJ / 247.6 kcal
- Protein
- 16.1 g
- Sacharidy
- 29.9 g
- Tuk
- 7 g
- Nasycený tuk
- 1.4 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 1168.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rissóis de atum
2h
Crepes de frango com milho
1 Std. 15 Min
Empanadas de cavala e ovo sem glúten
1h 10min
Focaccia recheada
3h
Mini calzones de espinafres feta e menta com molho ajvar
2h 30min
Croquetes de frango
1h
Empanada de sardinha
3h
Hambúrgueres bahn mi em pão a vapor com pickles de cenoura
1 Std. 20 Min
Bolinhos de bacalhau recheados com azeitona
2h
Pita shoarma com molho de iogurte e hortelã
1h 40min
Pão tibetano “Balep korkun”
1h 30min
Pides de 3 queijos (pão turco)
1h 40min