Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g figo preto seco s/ pé
- 100 g amêndoa c/ pele
- 80 g passas de uva
- 250 g açúcar
- 1 limão (casca, só a parte amarela)
- 3 ovos
- 1 pitada de sal
- 130 g manteiga à temperatura ambiente, mais q.b. p/ untar
- 200 g leite
- 30 g aguardente de figo
- 5 g canela em pó
- 250 g farinha, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de fermento em pó p/ bolos
- Mel q.b. p/ regar (opcional)
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2452.6 kJ / 586.2 kcal
- Protein
- 11.1 g
- Sacharidy
- 87.1 g
- Tuk
- 23 g
- Nasycený tuk
- 10.1 g
- Vláknina
- 5.5 g
- Sodík
- 113.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bolinhos de canela
25min
Pisco Sour
10min
Noz disfarçada
Žádné hodnocení
Casinhas de bolachas de gengibre
Žádné hodnocení
Pão de torresmo
1h 35min
Trouxa de abóbora e especiarias
1u.
Árvores de Natal de merengue
Žádné hodnocení
Trutas recheadas à moda de Bragança
Žádné hodnocení
Torta de amêndoa à Tia Isabel
Žádné hodnocení
Bolo de amêndoa e gila
Žádné hodnocení
Pudim de peixe-espada preto
40min
Mini cheesecake japonês sem açúcar e sem glúten
1h 30 min