Kompatibilní verze
Reducão de frutos vermelhos e crumble de chocolate picante
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crumble
- 80 g manteiga cortada em pedaços
- 120 g farinha
- 25 g cacau em pó
-
¼
c. chá de chili em pó
nebo 1 - 2 pitadas de flocos de malagueta seca - 60 g açúcar
- 1 gema de ovo
Redução de frutos vermelhos
-
200
g frutos vermelhos (por exemplo, morangos, framboesas, groselhas vermelhas...)
nebo 200 g frutos vermelhos congelados - 50 g açúcar
- 50 g vinho branco doce
Montagem
- 200 g natas, min. 30% de gordura
- 1 c. chá de açúcar em pó
- Drageias coloridas em forma de coração, p/ guarnecer (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 copo
- Kalorie
- 2501 kJ / 597.8 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Sacharidy
- 63.8 g
- Tuk
- 37 g
- Nasycený tuk
- 22.8 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 26.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cheesecake com lemon curd
3h 30min
Mostarda doce de alperce
Žádné hodnocení
Mil-folhas de maçã com creme de canónigos e noz
15 min
Gelado de caramelo salgado
14 Std.
Creme de barrar de café
15 min
Tomate recheado com pasta de frango
25 Min
Maionese de ervas
5 min
Maionese de ketchup
5 min
Tarte de caramelo e baunilha
3 Std.
Crepes com queijo e molho de morango
1 godz.
Pavlova com coulis de framboesa
1 Std. 50 Min
Pavlova de framboesa
5 Std. 30 Min