Kompatibilní verze
Reducão de frutos vermelhos e crumble de chocolate picante
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crumble
- 80 g manteiga cortada em pedaços
- 120 g farinha
- 25 g cacau em pó
-
¼
c. chá de chili em pó
nebo 1 - 2 pitadas de flocos de malagueta seca - 60 g açúcar
- 1 gema de ovo
Redução de frutos vermelhos
-
200
g frutos vermelhos (por exemplo, morangos, framboesas, groselhas vermelhas...)
nebo 200 g frutos vermelhos congelados - 50 g açúcar
- 50 g vinho branco doce
Montagem
- 200 g natas, min. 30% de gordura
- 1 c. chá de açúcar em pó
- Drageias coloridas em forma de coração, p/ guarnecer (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 copo
- Kalorie
- 2501 kJ / 597.8 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Sacharidy
- 63.8 g
- Tuk
- 37 g
- Nasycený tuk
- 22.8 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 26.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Monstros de puré de batata
2 Std. 5 Min
Gelado de maçã assada com vinho do Porto
12u.
Carbonara miso udon
25 Min
Mini pavlovas com três recheios
5h
Sardinhas doces de Trancoso
2 Std. 30 Min
Sumo energético de manga, laranja e gengibre
10 Min
Tarteletes de queijo-creme
30 Min
Recheio de abacaxi
10 Min
Ovos-moles de 8 gemas
45min
Doce de amêndoa e ovos-moles
1 Std. 20 Min
Bolo pink velvet
6u.
Recheio de mascarpone e morango
5 min