Kompatibilní verze
Reducão de frutos vermelhos e crumble de chocolate picante
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crumble
- 80 g manteiga cortada em pedaços
- 120 g farinha
- 25 g cacau em pó
-
¼
c. chá de chili em pó
nebo 1 - 2 pitadas de flocos de malagueta seca - 60 g açúcar
- 1 gema de ovo
Redução de frutos vermelhos
-
200
g frutos vermelhos (por exemplo, morangos, framboesas, groselhas vermelhas...)
nebo 200 g frutos vermelhos congelados - 50 g açúcar
- 50 g vinho branco doce
Montagem
- 200 g natas, min. 30% de gordura
- 1 c. chá de açúcar em pó
- Drageias coloridas em forma de coração, p/ guarnecer (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 copo
- Kalorie
- 2501 kJ / 597.8 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Sacharidy
- 63.8 g
- Tuk
- 37 g
- Nasycený tuk
- 22.8 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 26.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bolo fresco de morango
3sa
Ninhos da Páscoa de merengue
3h 20 min
Bolachas de parmesão com erva-doce e piripíri
1j 25 menit
Molho de caramelo
1j 30 menit
Curd de clementina
30 min
Pavlova com coulis de framboesa
1h 50min
Naked cake
1j 30 menit
Lemon curd
20 min
Grinalda de pavlova com coulis de framboesa, figo e romã
6h
Pavlova de frutos tropicais
2h 15 min
Pavlova de framboesa
5h 30min
Pavlova de pêssego
2j 30 menit