Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 g Äpfel, geschält, in Stücken
- 100 g Wasser
- 500 g Gelierzucker 3:1
- 1 Zitrone, unbehandelt, Saft ausgepresst
-
200
g Mandellikör (z. B. Amaretto)
nebo 200 g Rum - 1 TL neutrales Pflanzenfett (z.B. Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 3368 kJ / 804 kcal
- Protein
- 0 g
- Sacharidy
- 172 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 10.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Apfel-Marzipan-Konfitüre
25 min
Kirschkonfitüre mit Mandellikör
40 min
Apfel-Rhabarber-Konfitüre
30 min
Heidelbeerkonfitüre mit weißer Schokolade
30 min
Mango-Kiwi-Konfitüre
30 min
Ananas-Bananen-Konfitüre
25 min
Bratapfel-Konfitüre
40 min
Blaubeer-Rotwein-Gelee
30 min
Weintrauben-Konfitüre
30 min
Erdbeer-Mango-Konfitüre
30 min
Birnenkonfitüre
20min
Apfel-Gewürz-Konfitüre
30 min