Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g Himbeeren
- 20 g Wasser
- 700 g Pfirsiche, entkernt, reif, geschält, in Stücken
- ½ Vanilleschote, nur das Mark
- 500 g Gelierzucker 2:1
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 1784 kJ / 426 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 97 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 5.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Johannisbeergelee
25 Min
Himbeergelee pur
20 Min
Erdbeer-Holunderblüten-Konfitüre
20 Min
Kirschkonfitüre mit Mandellikör
40 min
Heidelbeerkonfitüre mit weißer Schokolade
30 min
Pfirsich-Aprikosen-Konfitüre
25 Min
Blåbärssylt - schwedische Blaubeerkonfitüre
25 Min
Erdbeer-Rhabarber-Konfitüre mit Basilikum
2 Std. 20 Min
Brombeer-Vanille-Konfitüre
20 Min
Erdbeer-Mango-Konfitüre
30 min
Johannisbeer-Zitronen-Konfitüre
20 Min
Brombeer-Thymian-Konfitüre
25 Min