Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g Gelierzucker 2:1
- ½ Vanilleschote
- 400 g rote Johannisbeeren, abgezupft
- 400 g Mango, reif (ca. 2 Stück), in Stücken
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 2823 kJ / 674 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 156 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 6.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Johannisbeergelee
25min
Himbeer-Brombeer-Konfitüre
30 min
Kirschkonfitüre
25min
Mango-Himbeer-Konfitüre
20 min
Heidelbeerkonfitüre mit weißer Schokolade
30 min
Brombeer-Cassis-Konfitüre
30 min
Pfirsich-Aprikosen-Konfitüre
25min
Rote Johannisbeer-Apfel-Konfitüre
25min
Erdbeer-Mango-Konfitüre
30 min
Evergreen - Stachelbeer-Kiwi-Konfitüre
20 min
Johannisbeer-Zitronen-Konfitüre
20 min
Beeren-Mix-Konfitüre
1h