Zařízení & příslušenství
Johannisbeer-Mango-Konfitüre
Příprava 10min.
Celkový 25min.
3 Schraubgläser
Suroviny
-
Gelierzucker 2:1400 g
-
Vanilleschote½
-
rote Johannisbeeren abgezupft400 g
-
Mango, reif (ca. 2 Stück), in Stücken400 g
-
neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp1 TL
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 Schraubglas
Protein
3 g
Kalorie
2823 kJ /
674 kcal
Tuk
0 g
Vláknina
6.9 g
Sacharidy
156 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
THERMOMIX® Magazin 7/2017
34 recepty/-ů
Německo
Německo
Mohlo by se vám také líbit...
Evergreen - Stachelbeer-Kiwi-Konfitüre
20min.
Johannisbeergelee
25min.
Rhabarber-Erdbeer-Konfitüre
30min.
Beeren-Mix-Konfitüre
1hod.
Himbeer-Brombeer-Konfitüre
30min.
Johannisbeer-Zitronen-Konfitüre
20min.
Erdbeer-Rhabarber-Konfitüre mit Basilikum
2hod. 20min.
Rhabarber-Konfitüre
30min.
Himbeer-Rosmarin-Konfitüre
30min.
Kirschkonfitüre
25min.
Stachelbeer-Sekt-Konfitüre
25min.
Rote Johannisbeer-Apfel-Konfitüre
25min.