Kompatibilní verze
Mediterrane Köstlichkeit – selbstgebackenes Brot im Tontopf
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 125 g Milch
- 250 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten und Bestreuen
- ½ TL Salz
- 1 EL Kräuter der Provence
- 4 getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 8 Oliven, grün, entsteint
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2119 kJ / 567 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 94 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 5.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cheddar-Salbei-Scones
40 min
Venezianische Brötchen
4h 20min
Aprikosensenf
30 Min
Gourmet-Cracker
25 Std. 30 Min
Doppelbocker aus dem Topf
3 Std.
Weizen-Buttermilch-Brot
12 godz.
Cheddar-Mandeln
45min
Erdbeer-Curry-Ketchup
1 godz.
Nuss-Körner-Brötchen
4h 40min
Astra-Schrippen
2 Std. 50 Min
Tiger-Brot
3 Std.
Curry-Zwiebel-Baguette
3 Std.