Kompatibilní verze
Mediterrane Köstlichkeit – selbstgebackenes Brot im Tontopf
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 125 g Milch
- 250 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten und Bestreuen
- ½ TL Salz
- 1 EL Kräuter der Provence
- 4 getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 8 Oliven, grün, entsteint
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2119 kJ / 567 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 94 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 5.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kirsch-Ketchup
1h 25min
Gourmet-Cracker
25h 30min
Focaccine
2h
Walnuss-Knäckebrot
1 Std. 50 Min
Aprikosensenf
30 min
Tomatenkern-Konfitüre
25min
Tomatenkonfitüre
20 min
Rosmarin-Käse-Cracker
40 min
Käse-Kräcker
1h
Parmesan Kräuter Cracker
1h
Orangen-Whisky-Marmelade
1 Std. 15 Min
Kürbis-Zupfbrot
2 Std. 40 Min