Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mürbeteig
- 400 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 180 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 100 g Zucker
- 1 Ei
- 30 g Milch
- 1 Prise Salz
Füllung
- 150 g Aprikosenkonfitüre
- 5 Eiweiß
- 1 Prise Salz
- 170 g Zucker
- 170 g Mandeln
- 120 g Butter, weich, in Stücken
- 4 Tropfen Bittermandelaroma
- 100 g Mehl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2355 kJ / 562 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 61 g
- Tuk
- 30 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Marzipanstollen
4h
Christstollen, klassisch
4h
Rosinen-Marzipan-Schnecken
2 Std. 20 Min
Bernsteintaler
1h 20 min.
Millionaire's Shortbread
2 Std.
Franzbrötchen-Stollen
32h
Brauner Kuchen
7h 40min
Kleine Schokoladenstollen
48 Std.
Rhabarber-Marzipan-Torte
5 Std.
Versunkener Pflaumen-Marzipan-Kuchen
1 godz.
Dominostein-Torte
5 Std. 30 Min
Waldmeister-Himbeer-Torte
5 godz. 35 min