Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mürbeteig
- 400 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 180 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 100 g Zucker
- 1 Ei
- 30 g Milch
- 1 Prise Salz
Füllung
- 150 g Aprikosenkonfitüre
- 5 Eiweiß
- 1 Prise Salz
- 170 g Zucker
- 170 g Mandeln
- 120 g Butter, weich, in Stücken
- 4 Tropfen Bittermandelaroma
- 100 g Mehl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2355 kJ / 562 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 61 g
- Tuk
- 30 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Heidesand
1 godz. 45 min
Mohnstollen
26 Std.
Erdnuss-Ingwer-Kekse
2h 40min
Baumkuchenspitzen
1 godz. 20 min
Franzbrötchen-Stollen
32 Std.
Eierschecke
6 Std. 30 Min
Brauner Kuchen
7 godz. 40 min
Marzipanstollen
4h
Sanddorn-Torte (Mecklenburg-Vorpommern)
10h 45min
Dresdner Eierschecke (Sachsen)
1 godz. 30 min
Mandeltårta - schwedische Mandeltorte
8u. 15min
Stachelbeer-Baiser
1 godz. 10 min