Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g Butterschmalz
- 400 g Birnen (mit festem Fleisch, z. B. Corella, Williams), in Stücken (3,5 cm)
- 30 g Zucker
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 569 kJ / 136 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 5 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pudding
15 Min
Äpfel anbraten (200 g)
15 Min
Ananas anbraten (200 g)
15 Min
Zwiebeln und Speckwürfel anbraten
15 Min
Putenfleischstreifen anbraten
15 Min
Birnen anbraten (200 g)
15 Min
Ananas anbraten (400 g)
20min
Zucchini anbraten (200 g)
20min
Pilze anbraten (300 g)
25 Min
Äpfel anbraten (400 g)
15 Min
Suppengemüse anbraten
25 Min
Möhrenstreifen anbraten (200 g)
15 Min