Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Tomaten, getrocknet
- 50 g Oliven, grün, entsteint, mariniert
- 1 Würfel Hefe (40 g), zerbröselt
- 250 g Wasser
- ½ TL Zucker
- 600 g Dinkelmehl Type 630
- 2 TL Salz
- 75 g Olivenöl und etwas mehr zum Bestreichen
- 1 Kugel Mozzarella (125 g), abgetropft, in Stücken
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 80 g Pecorino, in Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2135 kJ / 510 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 54 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 4.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hefeknoten mit Käse und Schinken
2h 30min
Tandoori-Pizza
1 Std. 45 Min
Pide mit Tomaten, Bergkäse und Mozzarella
1 Std. 30 Min
Käse-Kräuter-Striezel
1 Std. 35 Min
Antipasti-Calzoni
1 godz. 20 min
Pizza Bianco mit Pesto und Mozzarella
1 Std. 25 Min
Zwiebel-Käse-Focaccia
50 min
Cheddar-Profiteroles
1 Std. 30 Min
Pesto-Mozzarella-Rollkuchen
2 Std.
Kartoffelblumen
1 Std. 30 Min
Italienische Windbeutel mit Kräuter-Frischkäse-Füllung
2 Std.
Ziegenkäse-Fladen mit Rosmarin-Honig
2 Std.