Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 250 g de farine
- 150 g d'eau
- 10 g d'huile neutre
- ½ c. à café de sel
- un peu d'huile neutre pour graisser le récipient
La garniture et la finition
- 50 g d'oignons, coupés en deux
- 100 g de poireau, coupé en morceaux (5 cm)
- 5 g de gingembre, frais, coupé en lamelles
- 250 g de viande de bœuf hachée
- ½ c. à café de sauce soja, foncée (voir astuces)
- 1 œuf
- ½ c. à café de sel
- 10 g de vin de riz (mirin ou saké)
- ½ c. à café de poivre du Sichuan, moulu, (voir astuces)
- 20 g d'huile neutre
- un peu de farine, pour fariner le plan de travail
- un peu d'huile neutre, pour rôtir
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 702 kJ / 168 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 1.1 g