Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 200 g de lait
- 20 g de sucre
- ½ cube de levure boulangère fraîche (env. 20 g), émietté
- 300 g de farine blanche
- 1 ¼ c. à café de sel
- 30 g de beurre, mou
Le coleslaw
- 1 bouquet de persil frais plat (d’env. 20g), effeuillé
- 600 g de chou blanc sans le tronc, en morceaux (4cm)
- 200 g de carottes, pelées, en morceaux (4cm)
- 200 g de crème fraîche
- 80 g de vinaigre de cidre
- 10 g d'huile d'olive
- ½ c. à café de sucre
- 1 ¼ c. à café de sel
- 4 pincées de poivre, moulu
Le façonnage
- 1 œuf, battu
La cuisson au gril
- 8 saucisses de Vienne (d’env. 50 g)
- 4 cornichons, en tranches
- 4 c. à soupe d'oignons rissolés, déshydratés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3680.8 kJ / 883.3 kcal
- Protein
- 29.6 g
- Sacharidy
- 73.5 g
- Tuk
- 49.8 g
Alternativní recepty
Rösti bernois
40 Min
Pain tessinois
1 Std. 50 Min
Salade de poulet au curry
30 Min
Röstis de légumes et sauce forestière à la crème (TM6)
1 Std. 15 Min
Petits pains burger (buns)
1h 45min
Nœud au lard
2h 10min
Risotto à la tomate et burrata
30 Min
Pain accordéon aux herbes
1 Std. 20 Min
Hamburger et coleslaw
40 Min
Pains pita
2 Std.
Cuchaule
2 Std. 30 Min
Tresse bernoise
1h 45min