
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Capa de mango
- 500 g de mango maduro pelado en trozos
- 80 - 100 g de azúcar
- 100 g de agua
- 2 sobres de agaragar en polvo (4 g)
Capa de coco
- 600 g de leche de coco
- 100 - 120 g de azúcar
- 1 sobre de agaragar en polvo (4 g)
Salsa de chocolate
- 300 g de agua
- 30 g de chocolate negro (85% de cacao)
- 50 g de jarabe de agave
- 30 g de cacao puro en polvo
- 10 g de harina
- 1 pellizco de sal
Para servir
- 100 g de frutos rojos frescos variados
- 100 - 200 g de mango maduro
- 100 g de piña fresca
-
1 - 2
cucharadas de copos de coco
nebo 1 - 2 cucharadas de coco rallado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 148 kcal / 621 kJ
- Protein
- 1 g
- Tuk
- 1.3 g
- Sacharidy
- 33.4 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Nasycený tuk
- 0.6 g
- Sodík
- 69.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tartaletas 'raw' con cheesecake de frambuesas
4hod. 30min
Tiramisú de limón
6hod. 25min
Peras con crumble de coco y avellanas
45min
Mousse de papaya
2hod. 30min
Pudins de dátiles y toffee
1hod.
Mini plum cakes de mandarina, miel y jengibre
1hod.
Mousse de chocolate y aguacate
10min
Panna cotta de piña colada
2hod. 20min
Mousse de nuez con dátiles y miel (Sin azúcar)
1hod. 30min
Helado de aguacate
4hod. 15min
Tiramisú con té matcha y fresas
4hod. 20min
Tarta mousse de piña
6hod. 30min