Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Capa de mango
- 500 g de mango maduro pelado en trozos
- 80 - 100 g de azúcar
- 100 g de agua
- 2 sobres de agaragar en polvo (4 g)
Capa de coco
- 600 g de leche de coco
- 100 - 120 g de azúcar
- 1 sobre de agaragar en polvo (4 g)
Salsa de chocolate
- 300 g de agua
- 30 g de chocolate negro (85% de cacao)
- 50 g de jarabe de agave
- 30 g de cacao puro en polvo
- 10 g de harina
- 1 pellizco de sal
Para servir
- 100 g de frutos rojos frescos variados
- 100 - 200 g de mango maduro
- 100 g de piña fresca
-
1 - 2
cucharadas de copos de coco
nebo 1 - 2 cucharadas de coco rallado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 621 kJ / 148 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 33.4 g
- Tuk
- 1.3 g
- Nasycený tuk
- 0.6 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 69.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarta mousse de piña
6 Std. 30 Min
Vasitos de mascarpone con muesli crujiente y chocolate
30 Min
Tarta de queso ligera con topping de fruta
4 Std. 20 Min
Pastel de queso crema y arándanos
6h 40min
Pastel de queso y crema pastelera a la canela
3h 20min
Cheesecake ligero con yogur griego
4 godz. 30 min
Cheesecake de chocolate y café
3h 20min
Charlota de mango con bizcocho al cacao
6 Std. 15 Min
Panna cotta de arándanos
6h 20min
Mousse de papaya
2h 30min
Postre de queso fresco y cerezas
1h 45min
Panna cotta de yogur con salsa de albaricoques
6 Std. 30 Min