Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de cebolla, en trozos
- 1 diente de ajo, pelado
- 300 g de jitomate saladet, en cuartos
- 200 g de puré de tomate, casero
- 1 ½ cdita de sal fina, o al gusto
- ½ cdita de pimienta negra molida, o al gusto
-
600
g de caldo de res
nebo 600 g de agua y 1 cdita de concentrado de caldo de res - 650 g de falda de res, en trozos (8 cm)
- 80 g de cebolla
- 200 g de pimientos rojos
- 50 g de aceitunas verdes deshuesadas
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 774 kJ / 184 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 4 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 1194 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Picadillo con rajas
25 min
Salpicón de res
1 Std.
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 Min
Pescado a la veracruzana
30 Min
Pechugas gratinadas de pollo en salsa de chipotle
1 Std.
Adobo con carne
50 min
Estofado de res TM6
4 godz.
Carne en su jugo
35 min
Chilli con carne en cocción lenta TM6
5 Std. 5 Min
Tinga de pollo en salsa verde, verduras y bizcocho de chocolate al vapor TM6
1h 30 min
Lentejas con res y plátano macho
45 min
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2 Std. 15 Min