Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de cebolla, en trozos
- 1 diente de ajo, pelado
- 300 g de jitomate saladet, en cuartos
- 200 g de puré de tomate, casero
- 1 ½ cdita de sal fina, o al gusto
- ½ cdita de pimienta negra molida, o al gusto
-
600
g de caldo de res
nebo 600 g de agua y 1 cdita de concentrado de caldo de res - 650 g de falda de res, en trozos (8 cm)
- 80 g de cebolla
- 200 g de pimientos rojos
- 50 g de aceitunas verdes deshuesadas
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 774 kJ / 184 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 4 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 1194 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Picadillo con rajas
25min
Picadillo
25min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30min
Tinga de pollo TM6
30min
Salpicón de res
1h
Pierna de cerdo a las hierbas
40min
Adobo con carne
50min
Carne en su jugo
35min
Frijoles negros
14h
Lentejas con res y plátano macho
45min
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2h 15 min.
Frijoles charros
35min