Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g Butterschmalz
- 200 g Äpfel (mit festem Fleisch, z. B. Granny Smith, Fuji, Pink Lady), geschält, in Stücken (3,5 cm)
- 50 g Zucker
- ¼ TL Zimt
- 200 g Apfelsaft
- 15 g Zitronensaft
- 20 g Vanillepuddingpulver
- 1 EL Rum
- 1 Pck. Blätterteig, frisch (275 g), z. B. von Tante Fanny
- 1 Ei, verquirlt, zum Bestreichen
- Puderzucker zum Bestäuben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1286 kJ / 307 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Erdbeer-Streusel-Taler
2 Std. 20 Min
Kirschtaschen
1h
Garstner Drahdiwaberl (Nussstangerl)
2h 45 min
Vanilleschnecken
7 godz. 30 min
Mohnblume
2 Std. 20 Min
Streuseltaler mit Johannisbeer-Quark-Füllung
2h 45 min
Apfel-Nuss-Kranz
2h 15 min
Buchteln mit Vanillesauce
1sa 40 dk
Erdbeer-Sahne-Torte ohne Gelatine
2sa 30 dk
Appelflappen (niederländische Apfeltaschen)
55 Min
Gefüllte Buchteln mit Walnuss-Honig-Kruste und Vanillesauce
1h 30min
Apfelschnitten
2 godz.