Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g Butterschmalz
- 200 g Äpfel (mit festem Fleisch, z. B. Granny Smith, Fuji, Pink Lady), geschält, in Stücken (3,5 cm)
- 50 g Zucker
- ¼ TL Zimt
- 200 g Apfelsaft
- 15 g Zitronensaft
- 20 g Vanillepuddingpulver
- 1 EL Rum
- 1 Pck. Blätterteig, frisch (275 g), z. B. von Tante Fanny
- 1 Ei, verquirlt, zum Bestreichen
- Puderzucker zum Bestäuben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1286 kJ / 307 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bananenschnitten
3h
Apfel-Streusel-Kuchen vom Blech
4hod. 15min
Kleine Charlotte
4h 50min
Schnelle Apfel-Trauben-Ballen
40min
Schnelle Biskuitroulade
30 Min
Mohnblume
2h 20min
Schwarzwälder Kirschrolle
1hod. 30min
Nusskipferl
2 Std.
Kirschtaschen
1h
Apfelschlangerl
2 Std.
Gefüllte Buchteln mit Walnuss-Honig-Kruste und Vanillesauce
1hod. 30min
Birnen-Topfenstrudel mit Vanillesauce
2 Std.