Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g Butterschmalz
- 200 g Äpfel (mit festem Fleisch, z. B. Granny Smith, Fuji, Pink Lady), geschält, in Stücken (3,5 cm)
- 50 g Zucker
- ¼ TL Zimt
- 200 g Apfelsaft
- 15 g Zitronensaft
- 20 g Vanillepuddingpulver
- 1 EL Rum
- 1 Pck. Blätterteig, frisch (275 g), z. B. von Tante Fanny
- 1 Ei, verquirlt, zum Bestreichen
- Puderzucker zum Bestäuben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1286 kJ / 307 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Erdbeer-Streusel-Taler
2 Std. 20 Min
Kirschtaschen
1 Std.
Garstner Drahdiwaberl (Nussstangerl)
2 Std. 45 Min
Schoko-Vanille-Rolle
3h
Erdbeer-Pudding-Blechkuchen
2 Std.
Topfengitterkuchen mit Kirschen
1 Std. 15 Min
Nusskipferl
2 Std.
Erdbeer-Sahne-Torte ohne Gelatine
2h 30min
Streuseltaler mit Johannisbeer-Quark-Füllung
2 Std. 45 Min
Apfel-Nuss-Kranz
2h 15min
Bananenschnitten
3h
Möhren-Pfirsich-Torte
6 godz.