Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Streusel
- 250 g Mehl
- 200 g Butter, kalt, in Stücken
- 120 g Zucker
- 1 Prise Salz
Teig und Fertigstellung
- 250 g Butter, weich, in Stücken
- 130 g Zucker
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 5 Eier
- 50 g Milch
- 400 g Mehl
- 1 Pck. Backpulver
- 1000 - 1200 g Obst (z. B. Äpfel, Kirschen oder Pflaumen), in mundgerechten Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1461 kJ / 349 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 86 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Italienischer Zitronenkuchen
45 min
Zimtschnecken
2 godz. 30 min
Gedeckter Apfelkuchen
1h 30min
Rhabarber-Erdbeer-Streusel-Kuchen
2 godz. 30 min
Erdbeerkuchen mit Erdbeerguss
1 godz. 15 min
Rhabarberkuchen mit Streuseln
1h 30min
Heidelbeer-Schmand-Hefekuchen
2hod. 50min
Apfelfleck mit Streusel
1h 40min
Erdbeer-Pudding-Blechkuchen
2 godz.
Obstkuchen
1 godz.
Sonntagsgugelhupf
1h 5 min
Zwetschgen-Streusel-Kuchen
1 godz.