Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Streusel
- 250 g Mehl
- 200 g Butter, kalt, in Stücken
- 120 g Zucker
- 1 Prise Salz
Teig und Fertigstellung
- 250 g Butter, weich, in Stücken
- 130 g Zucker
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 5 Eier
- 50 g Milch
- 400 g Mehl
- 1 Pck. Backpulver
- 1000 - 1200 g Obst (z. B. Äpfel, Kirschen oder Pflaumen), in mundgerechten Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1461 kJ / 349 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 86 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Klassischer Käsekuchen
4 Std.
Apfelkuchen satt
1 Std. 30 Min
Zwetschgen-Streusel-Kuchen
1 Std.
Gedeckter Apfelkuchen
1 Std. 30 Min
Goldtröpfchen-Käsekuchen
3 Std. 30 Min
Bunter Retro-Obstboden
10 Std.
Erdbeer-Pudding-Blechkuchen
2 Std.
Erdbeer-Puddingkuchen
1 Std.
Erdbeerkuchen mit Erdbeerguss
1 Std. 15 Min
Bunte Mohnschnecken
2 Std. 30 Min
Vanille-Sahne-Gugelhupf
1 Std. 20 Min
Heidelbeerkuchen mit Baiserhaube (Ciasto jagodowe z bezą)
2 Std.