Zařízení & příslušenství
油焖笋(高温版)
Příprava 15min.
Celkový 30min.
3 人份
Suroviny
-
油20 克
-
笋 切滚刀块,提前汆水沥干350 克
-
生抽10 克
-
老抽10 克
-
冰糖25 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
1 mg
Protein
3.5 g
Kalorie
521.7 kJ /
124.7 kcal
Tuk
6.9 g
Vláknina
2.1 g
Nasycený tuk
1.1 g
Sacharidy
13.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
风味蔬食
11 recepty/-ů
Čína
Čína
高温专辑
37 recepty/-ů
Čína
Čína