Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
捞汁
- 800 克 水
- 2 克 花椒 (约1茶匙)
- 3 颗 八角
- 1 块 桂皮
- 20 克 姜 ,切片
- 80 克 细砂糖
- 80 克 蚝油
- 40 克 生抽
- 40 克 鱼露
- 50 克 新鲜青辣椒 ,切圈,依个人口味调整
- 20 克 新鲜红辣椒 ,切圈,依个人口味调整
- 50 克 花雕酒
蒸海鲜
- 400 克 水
- 400 克 新鲜的虾
- 8 个 小鲍鱼 ,去壳取肉,洗刷干净
- 400 克 蛏子
- 400 克 花螺
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 737.8 kJ / 176.5 kcal
- Protein
- 19.2 g
- Sacharidy
- 24.1 g
- Tuk
- 1 g
- Nasycený tuk
- 0.3 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 661 mg