韩国泡菜酱

韩国泡菜酱

Žádné hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 20min.
4 罐

Suroviny

  • 糯米粉
    40 克
  • 400 克
  • 20 克
  • 雪梨 (韩国梨) 去芯,一切四块
    400 克
  • 蒜瓣
    50 克
  • 新鲜姜
    10 克
  • 黄皮洋葱 (约 ½ 个洋葱) ,切快 (3 公分)
    110 克
  • 辣椒碎片
    70 克
  • 韩国鱼露
    4 汤匙
  • 韩国虾酱
    1 汤匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 罐

Sodík 1904 mg
Protein 6 g
Kalorie 787 kJ / 188 kcal
Tuk 2 g
Vláknina 8 g
Nasycený tuk 0 g
Sacharidy 40 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...