Zařízení & příslušenství
韩国泡菜酱
Příprava 5min.
Celkový 20min.
4 罐
Suroviny
-
糯米粉40 克
-
水400 克
-
糖20 克
-
雪梨 (韩国梨) 去芯,一切四块400 克
-
蒜瓣50 克
-
新鲜姜10 克
-
黄皮洋葱 (约 ½ 个洋葱) ,切快 (3 公分)110 克
-
辣椒碎片70 克
-
韩国鱼露4 汤匙
-
韩国虾酱1 汤匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 罐
Sodík
1904 mg
Protein
6 g
Kalorie
787 kJ /
188 kcal
Tuk
2 g
Vláknina
8 g
Nasycený tuk
0 g
Sacharidy
40 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
百味之源 - 多用途特色酱料
12 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní