
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 750 g coelho cortado em pedaços pequenos
- 2 c. chá de sal
- ½ c. chá de pimenta
- 2 dentes de alho
- 15 g salsa
- 200 g vinho branco
- 10 g azeite
- 150 g presunto em cubos
- 300 g caldo de carne caseiro líquido (ver dica)
- 75 g pimento vermelho cortado em pedaços
- 75 g pimento verde cortado em pedaços
- 300 g tomate em pedaços
- 100 g cenoura cortada em pedaços
- 100 g cebola cortada em lâminas
- 1 c. chá de colorau
- 1 c. chá de açafrão-da-índia
- 25 g amido de milho
- 20 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 282 kcal / 1177 kJ
- Protein
- 33 g
- Tuk
- 11 g
- Sacharidy
- 9 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Ganso de vitela estufado
11 godz. 30 min
Caldeirada à algarvia
3 godz.
Embrulhos de couve com bacalhau
2 godz.
Coelho estufado com esparguete
9 godz.
Cabrito assado
16 godz.
Coelho à caramela
13 godz.
Raia alhada
40 min
Bacalhau à Zé do Pipo
1 godz.
Coelho com ameixas e sultanas
3 godz. 50 min
Frango na púcara
50 min
Polvo à lagareiro
1 godz. 30 min
Bacalhau à lagareiro com migas de couve e feijão
1 godz. 10 min