Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g cebola
- 5 dentes de alho
- 1 malagueta cortada em pedaços
- 30 g toucinho cortado em cubos
- 5 g azeite
- 1 folha de louro
- 200 g vinho branco
- 4 coxas de frango s/ pele e s/ osso, cortadas em cubos (900 g aprox.)
- 300 g arroz carolino
- 1000 g caldo de galinha caseiro
- 50 g vinagre de vinho tinto
- sangue de 1 frango de campo (200 g aprox.)
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta preta
- 30 g hortelã laminada
- 40 g salsa picada
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2743.1 kJ / 655.6 kcal
- Protein
- 36.1 g
- Sacharidy
- 67.8 g
- Tuk
- 22.8 g
- Nasycený tuk
- 6.3 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 2196.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rojões com migas de espargos
2h 40min
Pão-de-ló de Vizela
1h 40min
Tripas à moda da Régua
2h 30min
Caldeirada de enguias à moda de Aveiro
40 min
Arroz de cabidela
50 min
Frango na púcara
50 min
Arroz de bacalhau
40 min
Arroz de miúdos
12h 40min
Pudim de laranja algarvio
Žádné hodnocení
Coelho à moda de Trás-os-Montes
55 Min
Filetes de peixe-espada e legumes a vapor com arroz pilaf
45 min
Moelas
7h