
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g cebola
- 5 dentes de alho
- 1 malagueta cortada em pedaços
- 30 g toucinho cortado em cubos
- 5 g azeite
- 1 folha de louro
- 200 g vinho branco
- 4 coxas de frango s/ pele e s/ osso cortadas em cubos (900 g aprox.)
- 300 g arroz carolino
- 1000 g caldo de galinha caseiro
- 50 g vinagre de vinho tinto
- sangue de 1 frango de campo (200 g aprox.)
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta preta
- 30 g hortelã laminada
- 40 g salsa picada
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 655.6 kcal / 2743.1 kJ
- Protein
- 36.1 g
- Tuk
- 22.8 g
- Sacharidy
- 67.8 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Nasycený tuk
- 6.3 g
- Sodík
- 2196.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Arroz de cabidela
50min
Cozido à portuguesa
1hod. 35min
Coelho estufado com esparguete
9hod.
Rancho
13hod. 35min
Rancho
2hod. 45min
Mexidos de Natal
50min
Tripas à moda da Régua
2hod. 30min
Arroz de enchidos e feijão
35min
Frango com arroz à Bracarense
1hod.
Guisado de vitela, cogumelos e pimentos
8hod. 30min
Moelas
7hod.
Feijoada de porco com feijão-preto
12hod. 50min