Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Beerengelee
- 3 Blätter Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 100 g Beeren, gemischt, TK, aufgetaut und abgetropft
- 300 g Schwarzer Johannisbeernektar
- 2 Prisen Zimt
- 1 Orange, unbehandelt, Schale dünn abgerieben und Saft ausgepresst
- 1 Prise Nelken, gemahlen
- 10 g Zucker
Joghurtcreme
- 4 Blätter Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 150 g Zucker
- 500 g Joghurt, 10% Fett
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 630 kJ / 150 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Weihnachtliche Opernschnitte
1 godz. 50 min
Rhabarber-Marzipan-Torte
5 Std.
Mohn-Holunderblüten-Panna-cotta
4h 50min
Gebrannte Eierlikörcreme
1 godz. 15 min
Joghurt-Mousse mit Apfel-Birnen-Kompott
2 godz. 30 min
Erdbeer-Zitronen-Torte
5 Std.
Quark-Früchte-Taler
2h 10min
Gestrudelter Orangen-Kirsch-Kuchen
2 godz. 50 min
Quark-Mousse
5 Std.
Erdbeer-Wackelpudding mit Holunder-Sabayon
8h 30min
Birnen-Schmand-Torte
2h
Mascarpone-Apfel-Torte
6 Std.