Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ Zitrone, unbehandelt, Schale dünn abgeschält und Saft ausgepresst
- 90 g Zucker
Quarkcreme
- 6 Blätter Gelatine, weiß
- 50 g Milch
- 150 g Naturjoghurt
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 500 g Magerquark
- 250 g Brombeeren
Brombeersauce
- 250 g Brombeeren
- 40 g Weißwein
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 299 kJ / 71 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schmandmousse mit Rhabarbertopping
2h 30min
Caipirinha-Creme
3h 30 min
Birnencreme
3h 30 min
Joghurt-Beeren-Terrine
10 Std. 30 Min
Quarkcreme mit Balsamico-Heidelbeeren
1 godz. 20 min
Kokoscreme mit Rum-Sauce
2h 30min
Apfel-Quark-Trifle
1 godz. 30 min
Mini-Birnen-Käsekuchen im Glas
1 godz. 20 min
Engelsspeise
30 min
Quark-Mousse
5hod.
Zitronen-Joghurt-Mousse
1 godz. 15 min
Joghurt-Kokos-Creme
20 dk