Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g de nectarinas
- 80 g de vino de Oporto
- 50 g de azúcar moreno
- 4 - 6 tiras de piel de limón
- 160 g de azúcar
- 100 g de licor de almendra
- 70 g de mantequilla a temperatura ambiente (y un poco más para untar el molde)
- 3 huevos
- 1 yogur natural (125 g)
- 50 g de perlas de chocolate
- 300 g de harina de repostería
- 1 sobre de levadura química en polvo
- 2 cucharadas de azúcar glas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1416 kJ / 339 kcal
- Protein
- 6.9 g
- Sacharidy
- 54.4 g
- Tuk
- 10.4 g
- Vláknina
- 3.3 g
Alternativní recepty
Bizcocho de naranja sanguina y miel
3h
Bizcocho de manzana y canela
1 Std. 15 Min
Tarta de manzana de la abuela (Apple pie)
1h 10 min
Bizcocho con fresas y nata
2h
Bizcocho de peras
1u.
Bizcocho de manzana
1u.
Tarta de pera
9h
Bizcocho de ciruelas pasas (sin azúcar)
1h 40min
Pastafrola de naranja
3h
Bizcocho invertido con ciruelas rojas
1u.
Bizcocho de uvas rojas y aceite de oliva
1h 40min
Bizcocho de compota de manzana
2h 20min