Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g de nectarinas
- 80 g de vino de Oporto
- 50 g de azúcar moreno
- 4 - 6 tiras de piel de limón
- 160 g de azúcar
- 100 g de licor de almendra
- 70 g de mantequilla a temperatura ambiente (y un poco más para untar el molde)
- 3 huevos
- 1 yogur natural (125 g)
- 50 g de perlas de chocolate
- 300 g de harina de repostería
- 1 sobre de levadura química en polvo
- 2 cucharadas de azúcar glas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1416 kJ / 339 kcal
- Protein
- 6.9 g
- Sacharidy
- 54.4 g
- Tuk
- 10.4 g
- Vláknina
- 3.3 g
Alternativní recepty
Tarta de frutas de verano
5h
Bizcocho de uvas rojas y aceite de oliva
1h 40min
Bizcocho invertido con ciruelas rojas
1h
Tarta de pera
9 Std.
Pastel de yogur al ras el hanout - Marruecos
1h
Bizcocho de naranja sanguina y miel
3h
Tarta de manzana de la abuela (Apple pie)
1h 10min
Bizcocho especiado de ciruelas pasas
2h
Tarta de almendras
50min
Bizcocho de avellanas
1h
Bizcocho de piña
50min
Tarta de manzana con glaseado de albaricoque
1h 10min