Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de sidra natural asturiana
- 500 g de harina de fuerza
- 25 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de azúcar
- 2 cucharaditas de sal
- 15 g de aceite de oliva
- 2 chorizos asturianos (en rodajas de 2-3 mm)
- 100 g de dados de beicon ahumado
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 12140 kJ / 2904 kcal
- Protein
- 121.8 g
- Sacharidy
- 369.6 g
- Tuk
- 103.6 g
- Vláknina
- 19.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bollos preñaos
2h 30 min
Bollitos preñaos
50min
Masa para empanada con levadura
1h 20min
Pan de Pascua (Tsoureki)
2 Std. 20 Min
Casadielles
3 Std.
Fabas con pulpo (Cocción lenta)
21h
Casadielles de dulce de manzana con avellanas
10h 15min
Boroña con compango
2h 15min
Garbanzos con callos (Cocción lenta)
17 godz. 30 min
Empanada de dátiles y beicon
1 Std.
Empanada de maíz con berberechos
1h 15min
Garbanzos con compango (Cocción lenta)
13u.