Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Relleno
- 500 g de grelos limpios troceados
- 700 g de agua
- 300 g de cebolla en cuartos
- 50 g de aceite de oliva
- 200 g de tomate troceado en conserva
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 cucharadita de pimentón
Masa
- 60 g de agua
- 50 g de aceite de oliva
- 60 g de vino blanco
-
90
g de manteca de cerdo
nebo 90 g de mantequilla - 1 huevo
- 25 g de levadura prensada fresca
- 450 g de harina de fuerza
- 10 g de sal
Montaje
- 120 g de chorizo ahumado en rodajas (5 mm)
- 300 g de lacón cocido en lascas
- 1 huevo batido
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 3089 kJ / 739 kcal
- Protein
- 27.9 g
- Sacharidy
- 61.1 g
- Tuk
- 42.6 g
- Nasycený tuk
- 12.3 g
- Vláknina
- 6.7 g
- Sodík
- 1697.1 mg
Alternativní recepty
Empanada de raxo
2 Std. 30 Min
Orejas de carnaval
30min
Empanada de sardinas
1 Std. 15 Min
Empanada de caballa y espinacas
2h
Empanada negra de mejillones y algas wakame
2h 15min
Masa para empanada con levadura
1 Std. 20 Min
Empanada de maíz con berberechos
1 Std. 15 Min
Empanada de maíz con congrio
2h
Empanada de bacalao con pasas (sin levadura)
1 Std. 50 Min
Empanada de zamburiñas
1 Std. 20 Min
Empanada gallega de manzana
3h 45min
Bica de Castro Caldelas
1 Std. 20 Min