Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La génoise
- beurre, pour le moule
- 4 œufs (53-63 g chacun)
- 120 g de sucre en poudre, à ajuster en fonction des goûts
- 120 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 1 pincée de sel
La compotée de fraise
- 800 g de fraises, coupées en deux et quelques fraises pour la finition
- 20 g de beurre
- 80 g de sucre en poudre
La cream cheese
- 50 g de sucre en poudre
- 200 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 200 g de fromage à tartiner, type Philadelphia et très froid
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1390.4 kJ / 330.9 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 15.9 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Sodík
- 170.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gâteau roulé à la fraise et au mascarpone
1 Std. 20 Min
Layer cake au lemon curd
5 Std.
Layer cake
1 Std. 45 Min
Cupcake aux myrtilles
1 Std. 55 Min
Bavarois Passion-coco
8 Std. 10 Min
Gâteau chocolat-noisette
12h
Gâteau choco-noisette
1 Std. 40 Min
Praliné chocolat-noisette
1 Std.
Muffins choco-noisettes
30 Min
Gâteau au topinambour et glaçage à la châtaigne
1 Std. 25 Min
Mud cake
2 Std. 30 Min
Gâteau léger aux framboises
1 Std. 40 Min