Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La génoise
- beurre, pour le moule
- 4 œufs (53-63 g chacun)
- 120 g de sucre en poudre, à ajuster en fonction des goûts
- 120 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet) (volitelně)
- 1 pincée de sel (volitelně)
La compotée de fraise
- 800 g de fraises, coupées en deux et quelques fraises pour la finition
- 20 g de beurre
- 80 g de sucre en poudre
La cream cheese
- 50 g de sucre en poudre
- 200 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 200 g de fromage à tartiner, type Philadelphia et très froid
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1390.4 kJ / 330.9 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 15.9 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Sodík
- 170.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarte tutti frutti à la vanille
3h 20min
Gâteau à la pâte à tartiner et aux poires
1h 45min
Tartelettes à la vanille façon pannacotta
5 Std.
Gâteau tout chocolat
5 Std. 45 Min
Tarte aux fruits rouges et mascarpone
1h 30min
Gâteau chocolat et dragées chocolat
40 Min
Gâteau léger aux framboises
1h 40min
Gâteau roulé à la fraise et au mascarpone
1h 20min
Bûche au chocolat, mousse au chocolat pralinée
2h 30min
Cupcakes aux pistaches
40 Min
Bûche roulée vanille-chocolat
2 Std.
Naked cake aux framboises
1h 30min