Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La génoise
- beurre, pour le moule
- 4 œufs (53-63 g chacun)
- 120 g de sucre en poudre, à ajuster en fonction des goûts
- 120 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 1 pincée de sel
La compotée de fraise
- 800 g de fraises, coupées en deux et quelques fraises pour la finition
- 20 g de beurre
- 80 g de sucre en poudre
La cream cheese
- 50 g de sucre en poudre
- 200 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 200 g de fromage à tartiner, type Philadelphia et très froid
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1390.4 kJ / 330.9 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 15.9 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Sodík
- 170.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gâteau matcha-framboise et ganache au chocolat blanc
2h 20 min
Cupcakes pommes et caramel
40min
Cupcakes façon tarte au citron meringuée
55min
Bavarois chocolat, caramel et fruits rouges
15 godz.
Cupcakes aux pistaches
40min
Number cake du Nouvel An
3h
Génoise aux fraises et son coulis
1h 15min
Gâteau roulé à la fraise et au mascarpone
1h 20min
Gâteau piñata surprise au chocolat
3h
Crème diplomate aux fruits
1h
Gâteau léger aux framboises
1h 40min
Number cake 6
2h