Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte brisée
- 150 g de farine de blé
- 75 g de beurre froid, en morceaux
- 1 pincée de sel
- 50 g d'eau froide
La farce
-
200
g d'épaule d'agneau désossée, coupée en morceaux
nebo 200 g de gigot d'agneau désossé, coupé en morceaux - 1 oignon, coupé en huit
- 4 brins de persil frais, équeutés
- du sel
- du poivre moulu
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 œuf
- 1 pincée de cannelle en poudre
- ¼ c. à café de paprika
- ¼ c. à café de cumin en poudre
- 50 g de pignons de pin
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 908 kJ / 217 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 16 g
Alternativní recepty
Batbout au fromage
30min
Pain marocain
3u. 40min
Empañadas
2h 15min
Fatayer au fromage et menthe
2 Std.
Pain marocain
2h 45min
Crêpes chinoises aux œufs et oignons
35min
Man'ouché libanais au bœuf et au zaatar
1 Std. 45 Min
Gözleme aux épinards, à la mozzarella et à la menthe
2h 15min
Boulettes d'agneau et pain batbout marocains
2h 15min
Samoussa pomme de terre coriandre
45min
Boureks à la pomme de terre et viande hachée
1 Std. 30 Min
Naans au fromage
2 godz. 25 min