Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte brisée
- 150 g de farine de blé
- 75 g de beurre froid, en morceaux
- 1 pincée de sel
- 50 g d'eau froide
La farce
-
200
g d'épaule d'agneau désossée, coupée en morceaux
nebo 200 g de gigot d'agneau désossé, coupé en morceaux - 1 oignon, coupé en huit
- 4 brins de persil frais, équeutés
- du sel
- du poivre moulu
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 œuf
- 1 pincée de cannelle en poudre
- ¼ c. à café de paprika
- ¼ c. à café de cumin en poudre
- 50 g de pignons de pin
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 908 kJ / 217 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 16 g
Alternativní recepty
Empañadas
2h 15 min
Brochettes de kefta
55 min
Chaussons au bœuf, petits pois et oignons nouveaux
1 Std. 10 Min
M'hancha (Escargot aux amandes)
1h 25min
Rikakats (Roulés à la feta et aux herbes)
30 min
Acras de poulet
50min
Panzerotti aux poivrons
1 godz. 45 min
Man'ouché libanais au bœuf et au zaatar
1 godz. 45 min
Minipastillas au poulet
55 min
Kebbeh (Boulettes de boulgour et bœuf haché aux épices)
1h 50 min
Pastilla
2h 20min
Nems aux crevettes et jambon
1h 5min