Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 c. à soupe de poivre noir en grains (15 g)
- 2 échalotes, coupées en quatre
- 50 g de carotte, coupée en morceaux
- 1 branche de céleri, effilée et coupée en morceaux
- 20 g de beurre, coupé en dés
- 1 pincée de sel
-
50
g de vin blanc sec
nebo 50 g de cognac - 20 g de fécule de maïs
- 150 g d'eau
- ¼ de cube de bouillon de légumes
- 200 g de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min.
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 501 kJ / 121 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 10 g
Alternativní recepty
Sauce béarnaise
20min
Sauce curry
30min
Sauce choron
20min
Sauce hollandaise
15 Min
Sauce champignons à la crème et au vin blanc
30min
Sauce hollandaise
15 Min
Sauce béarnaise
40min
Sauce cocktail
10 min
Sauce moutarde à l'aneth
25min
Tournedos, sauce au poivre et pommes duchesse
1h 50min
Sauce tartare
10 min
Sauce béarnaise Mode Sauce
20min