Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 c. à soupe de poivre noir en grains (15 g)
- 2 échalotes, coupées en quatre
- 50 g de carotte, coupée en morceaux
- 1 branche de céleri, effilée et coupée en morceaux
- 20 g de beurre, coupé en dés
- 1 pincée de sel
-
50
g de vin blanc sec
nebo 50 g de cognac - 20 g de fécule de maïs
- 150 g d'eau
- ¼ de cube de bouillon de légumes
- 200 g de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min.
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 501 kJ / 121 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 10 g
Alternativní recepty
Sauce champignons à la crème et au vin blanc
30 Min
Sauce dieppoise
35 Min
Sauce curry
30 Min
Sauce béarnaise
20 Min
Sauce hollandaise
15 Min
Sauce hollandaise
15 Min
Sauce béarnaise
20 Min
Tournedos, sauce au poivre et pommes duchesse
1 Std. 50 Min
Sauce tartare
10 Min
Beurre blanc
20 Min
Sauce béarnaise Mode Sauce
20 Min
Rôti de porc farci aux dattes, sauce à l'échalote
1h