Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g d'eau
- 10 g de levure boulangère sèche
- 500 g de farine blanche type 45, et un peu pour le saladier
- 1 c. à café de sel
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 943 kJ / 220 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 46 g
Alternativní recepty
Pains du Sud en 2 façons
1h 25 min
Brioche tressée
4h
Crêpes sucrées ou salées
40 min
Baguette
1h 45 min
Pain tressé aux olives
5h
Brioche parisienne
24 godz.
Dizé milé (beignets guyanais)
55 min
Croissant
16h
Baguette
3h 45min
Pains au chocolat
16hod. 10min
Gaufres à la vanille (cuisson au four)
30 min
Pain express (Simplicité)
1h 15 min