Zařízení & příslušenství
Veen- en vlierbessen punch
Příprava 30min.
Celkový 10min.
6 glazen
Suroviny
-
sinaasappel groot (ong. 280 g), in stukken1
-
water250 g
-
veenbessensap700 g
-
400 g zwarte bessensapvlierbessensap400 g
-
rietsuiker50 g
-
fruit thee zonder draad2 zakjes
-
kaneelstokjes2
-
kruidnagels5
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 glas
Protein
2 g
Kalorie
597 kJ /
143 kcal
Tuk
1 g
Sacharidy
30 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Vegan
10 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Žádné hodnocení
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Žádné hodnocení
Slagroom
10min.
Chili con carne
40min.
Steak Stroganoff
45min.
Siciliaanse Garnalensalade
40min.
Koffielikeur
40min.
Rudolphs Mocktail
30min.
Vegan red velvet cupcakes
4hod.
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
1hod. 25min.
Rijst met groentemix
55min.
Tomatenketchup
1hod. 15min.